dimarts

Projecte de Biblioteca escolar Puntedu

A la nostra Escola aquest és el tercer curs que estem desenvolupant el Projecte Puntedu de Biblioteca escolar. Dins d'aquest Projecte, ja fa dos cursos, vàrem remodelar la Biblioteca amb nou mobiliari de prestatgeries i taules. Des del curs passat estem fent una renovació de títols amb la compra de nous i donació dels més vellets. Tots els nous títols estan registrats amb un programa d'ordinador i no es posen a l'abast dels alumnes fins que no s'han folrat. També des del curs passat tots els alumnes de Primària tenen una sessió setmanal de Biblioteca amb la bibliotecària. En aquesta sessió a partir de tercer fem una estona de lectura col·lectiva i una altra d'individual. Estem llegint:
A tercer: Marduix (ja l'hem acabat) i La Marina a Vilafruns
A Quart: El llibre de la selva (ja l'hem acabat)i El gos del metro
A Cinquè: Robinson Crusoe
A Sisè: Un petó de mandarina
Els més petits de primer i segon també van a la Biblioteca setmanalment però per a què la bibliotecària els expliqui contes i així s'animin a llegir.
No cal dir que a la nostra Biblioteca existeix el servei de préstec, tant el dia que assistim amb la classe, com a les hores del pati ja que la Biblio-pati està oberta cada dia d'11 a 11'30 hores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada