divendres

Novament aquest curs els alumnes de quart, cinquè i sisè participem en el Premi Atrapallibres en la seva 7ena edició. A quart hem de llegir i més tard votar el llibre que més ens ha agradat entre aquest quatre: Dues germanes tenen visita, La família Mumin a l'hivern, Quan en Findus era petit i va desaparèixer i El fantàstic senyor Guillot. A cinquè estem llegint La bossa groga, Les notes secretes de la Wanda i En Lluc i en Frad DeSucre a l'illa invisible. Finalment a sisè llegim Barrabum!, La Wilma Terderfoot i el cas dels cors congelats i El cas del macarró gratinat.
Per una altra banda, després de la grata experiència del curs passat, tornarem a participar en el Concurs de Lectura en Veu alta presentant un candidat de quart i un altre de sisè, encara no hem decidit qui serà per això tots els nens i nenes d'aquests cursos s'estan preparant llegint els llibres L'enigma del faraó i Quina família! a quart i Uns dies amb Sir Williams i Cornèlius i el rebost dels imposibles a sisè.
Per una altra banda, continuem amb les lectures col·lectives ja fixades per a cada curs i el prèstec de llibres tant en l'hora de Biblioteca com a l'hora del pati.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada